14 juli 2017

Sommarkväll

Outfits

Vi har kommit in i semesterlunken här hemma och jag har till och med fått mig några sovmorgnar. Det är så skönt att få gå ner i varv, ta dagen som den kommer och jag har faktiskt redan läst ut två böcker. Att ta mig tid att läsa var ju något jag gav mig sjutton på inför den här semestern och det är verkligen så härligt. Jag har saknat det. 

Och även om jag inte tar semester från sociala medier så försöker jag att lägga bort telefonen mer än vanligt. Sedan är ju mitt stora intresse att fotografera skriva och förmedla saker inte minst via bloggen och då är det roligt att känna att jag har lite mer tid att lägga på dessa intressen också. Och det har jag ju under semestern. För att inte tala om alla vackra solnedgångar som bjuder på perfekt ljus och tillfällen att fota. 

I går kväll smet jag ut i sista stund innan det blev mörkt och tog några bilder på min outfit som bestod av en klänning som jag tog på förra årets klädbytarkväll på jobbet. En riktigt härlig långklänning som jag tycker så himla mycket om. 

Elisabeth Eriksson

Fin klänning och du är fin i den! Dessutom är färgen helt inne nu, rosa i olika nyanser. Kram mamma!

Svar: Tack! Kram!
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress