Jag förespråkar ju som ni vet att handla på second hand, hållbart mode och märken som är fair trade och ekologiska. Nu har jag dock shoppat nytt och gått lite utanför mina ramar. Och vet ni, jag gör det ibland. Även om jag bloggar om hållbart mode och jag och Angelica pratar om ämnet varje vecka i vår podd Ecofashionista så är jag inte perfekt på något sätt och vis. Det händer att jag inte riktigt orkar ända fram och det får helt enkelt vara så. Ingen är pefekt och jag har heller aldrig påstått att jag är det.
 
I vilket fall som helst var jag i stort behov av en ny axelbandslös BH och när jag hört mycket gott om Wonderbra (Ja ni vet den där BH:n som typ räddar Bridget Jones ur fängelset) slog jag till när jag såg att den var på rea hos Halens. Och vilket bra köp alltså! Den sitter som en smäck och håller sig på plats till och med när du hoppar runt (fungerar finfint på dansgolvet med andra ord, eller kanske för min del snarare när jag leker med barnen). Jag har aldrig haften axelbandslös BH som sitter så perfekt och de fakto även lyfter så bra.
 
Linnet ni ser på bilderna nedan är en gammal favorit som jag inte har kunnat ha på flera år då jag får så nedrans ont i nacken när jag har halterneck-BH och det fungerar helt enkelt inte. Men med min nya BH kan jag ha linnet igen. Nu ska jag inventera garderoben på fler gamla favoriter som kan få komma fram igen. Hurra!
 
Jag passade även på att köpa två BH:ar till från samma märke. Det gäller att passa på när du väl hittar några som fungerar. Och även om jag inte har satsat på ett hållbart märke kommer dessa att användas många, många gånger och göra att andra plagg kommer till nytta. Så på så sätt blir det ju hållbart ändå.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress