Ingen som följer bloggen har väl undgått att jag har en förkärlek för läppglans. Jag minns att det som grämde mig mest när jag skulle gå över till ekologiskt smink var att jag kanske inte skulle hitta några läckra läppglans och att utbudet skulle vara skralt på den ekologiska marknaden. Men ack så fel jag hade. Det finns ju massor, nästan lite för många med tanke på att jag älskar att testa nya.
 
Ett märke som jag har varit nyfiken på ett tag nu är Lily Lolo som jag har hört mycket gott om. Därför blev jag väldigt glad när jag fick hem ett läppglans från detta märke från den nystartade webbshoppen Dare 2 Be Natural som säljer ekologiska skönhetsprodukter. Och vet ni, läppglanset kommer inte bara i en fin förpackning, är ekologiskt, och sitter bra, det doftar dessutom choklad.
 
Den nyans jag fick testa heter Whisper och är precis så där ljust gammelrosa som jag gillar. Lily och Lolos produkter är fria från skadliga kemikalier och innehåller därför inga parabener och ftalater, syntetiska parfymer, färgämnen eller annat läskigt.
 
Tummen upp säger jag, som hittat ännu en favorit bland sköna skönhetsprodukter.
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress