Det var en väldigt trött lillebror som hämtades hem från förskolan i dag. Jag hade dock räknat med det då han somnade så sent i går och vi testade att låta bli vilan på dagen. Han var dock inte trött så att han höll på att somna utan han hade snarare närmre till tårar och såg trött ut. I vilket fall som helst gick nattningen lätt som en plätt och jag hoppas att vi kan sova lite längre imorgon när vi är lediga och på så sätt komma lite mer i fas.
 
Och nu måste jag ju bara få skriva om min och Angelicas härliga helg. För vi hade så vansinnigt roligt och trevligt på alla sätt och vis. Dessutom är det ju så himla härligt att hänga med någon som vet hur viktigt det är att fota allt, spanar efter instagramvänliga vinklar och har samma hållbara tråd i sina olika kanaler. Angelica är verkligen my sister in crime på många sätt. Eller sister in eco-crime, vilket blir en himla rolig ordvits med tanke på att hon jobbar som ekonomichef till vardags.
 
Vi bodde på hotell Scandiq Rubinen i ett jättefint rum med en stor terrass på sjunde våningen. Ett rum som vi dock möblerade om lite för att vi skulle kunna fota som vi ville. Jag hade dessutom släpat med mig halva bokhyllan så att vi kunde piffa lite extra med härliga hållbarhetsböcker. Och så där som jag ser ut på bilden ovan ser jag så klart alltid ut när jag sitter och bloggar...
 
Vi hade även styrt upp en date med härliga Anna Fernmo som driver bloggen Schysst Va samt är grundare av den hållbara webbshopen Stil & Ansvar som säljer etiska och ekologiska väskor. Vi skrattade gott åt hela grejen med att möta upp folk man inte har träffat innan på ett hotellrum men vi fann varandra direkt och pratade bort x antal timmar.
 
Angelica ser ut som en riktig filmstjärna på vår härliga terrass. Att vi sprang in och ut mellan regnskurarna behöver vi ju inte prata högt om.
 
 
Vi kilade till närmsta butik och inhandlade goda drycker.
 
"Funkar kameran? Eller behöver vi palla upp den på ännu fler böcker tro?" Och nej det står inte enbart Fuck fast på Angelicas tröja utan Fuck fast fashion...Och på den jag har på mig står det There´s no planet b. Båda kommer från Thrive.  
Efter att ha fotat massor, snackat och sagt hej då till Anna passade vi på att spela in veckans avsnitt av Ecofashionistapodden. Klockan 23:30 på natten...Jag tycker dock att vi fick till ett grymt bra avsnitt så har ni inte lyssnat än får ni göra det på studs.
 
På söndagen ringde klockan redan vid sju och vi käkade frukost, fixade till oss och mötte sedan upp med Felicia som vi hade bokat för att ta snygga bilder till podden. Det blev en jätterolig plåtning och jag lovar att visa er massor av bilder när vi väl har kommit fram till vilka av de typ 500 bilder som vi ska välja. Felicia var verkligen GRYM och tog helt fantastiska bilder som blev precis som vi hade tänkt oss (och pinnat inspo till på Pinterst).
Efter plåtningen käkade vi lunch och drog vidare till ett event med Josefin Dahlberg som grymma Ebba hade fixat. Det bjöds på pepp, härlig stämning och jag och Angelica fick dessutom massor av bra råd gällande podden av Josefin. Och vi fick även tillfälle att träffa härliga Amina som driver Sustainable Luxury och en hel hög med andra trevliga och inspirerande tjejer. Jag hade dock så fullt upp att jag inte lyckades få till en enda vettig bild från eventet. Angelica tog dock den glada bild på mig som ni ser här ovan.
 
Efter dessa späckade timmar tog jag tåget hem, trött som bara den men peppad, glad och väldigt inspirerad.
 
Jag har än en gång blivit påmind om vilka storverk som går att uträtta om du går samman med härliga människor som du tycker om och som vill samma saker som dig själv. Och att vi vinner så oerhört mycket på att samverka och lyfta varandra. Mer pepp åt folket helt enkelt! 
 
Angelica Zetterström - Ekomorsan

Båda paren är begagnade. De svarta är loppisfyndade och de i spets har jag övertagit från en vän :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress