Om det är så att jag inte behöver fler kjolar så är det även så att jag inte behöver fler skor. Men trots detta har min skogarderob precis uppdaterats med hela tre nya par. Eller i vart fall nya för mig. När jag träffade Angelica i helgen hade hon nämligen med sig två par högklackade pumps till mig som jag fick. Ett par var dessutom köpta på second hand så jag är i vart fall tredje ägaren på dem. Och när vi snackar hållbart mode är just det där med flera ägare något positivt för det betyder ju att vi håller nere överskonsumtionen och låter ett plagg eller ett par skor komma till nytta för många.
 
När det gäller det tredje paret så köpte jag dem för en billig peng på Tradera. Enligt uppgift där var de från 1970-talet och av märket Fendi. Jag tvivlar dock på äktheten och försökte ta reda på lite vad en ska kolla på men hittade mest information om vad som är viktigt att titta på när det handlar om att avgöra om en designerväska är äkta eller inte. Men, men...äkta Fendi eller inte (tror mest på det senare) så var de fina och bekväma.
 
 
Angelica Zetterström - Ekomorsan

Båda paren är begagnade. De svarta är loppisfyndade och de i spets har jag övertagit från en vän :)

Svar: Hurra för återbruk! :) Kram!
Kikan

Elisabeth Eriksson

Fina skor, men att du kan gå i dem......Du får kolla bland mina "gamla" skor någon gång! Kanske har jag några från 70-talet och senare som jag inte kan använda. Kram mamma!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress