12 juni 2017

Nattningsmarathon

Outfits

Den här kvällen bjöd på tidernas längsta nattning av lillebror. Piuh...jag tror minsann att det är dags för honom att sluta sova middag på förskolan. När vi är hemma sover han aldrig på dagen men vi har tyckt att det är högre tempo och kanske lite tidigare morgnar så att han ändå behöver det. Men i morgon ska jag prata med personalen och se om vi inte kan göra ett test och låta honom vara vaken.
 
I vilket fall som helst så åt nattningen upp hela min kväll. Jag är ju lite bortskämd med att ha kids som somnar tidigt vilket betyder en hel del tid för mig att greja med annat. Men den här kvällen blev kort och klockan ringer obönhörligt klockan fem i morgon så det utlovade inlägget med massor av bilder från helgens bravader får vänta på sig.
 
Bjussar på en bild som Angelica tog på mig på hotellet så länge. Älskar verkligen den outfiten med både långkjol och halsband som är second hand-fynd. Spetsklänningen som jag här använde som överdel har jag haft länge men den har inte kommit till användning sedan lillebror låg i magen.
 
Och glöm nu inte bort att gå in och lyssna på veckans avsnitt av Ecofashionista som vi spelade in natten mellan lördag och söndag.
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress