Jag har alltid haft en problematisk hårbotten. Jag har mjälleksem som kommer och går och är därför väldigt försiktig med vilka hårvårdsprodukter jag använder. På senare år har jag insett att mina problem troligtvis har att göra med att jag reagerar på mjölkprodukter. Jag testade nämligen att helt utesluta detta ur kosten under tre veckor och då försvann mina mjälleksem så gott som helt. Dock har jag inte orkat vara så nitisk efter det men jag har slutat att dricka mjölk och äta yoghurt. Jag märker dock att problemen blir värre när jag äter mer mejeriprodukter men jag har liksom lite svårt att låta bli...
 
Men nog om det. Jag är som sagt noga med vilka produkter jag använder i håret och just dessa var de sista jag bytte ut till ekologiska alternativ då jag var rädd för att mixtra för mycket. Men nu använder jag uteslutande John Master Organics schampo och balsam samt Olaplex-inpackning. Dessa produkter är ju inte direkt billiga men de är å andra sidan ganska dryga och jag tvättar bara håret en gång i veckan så då räcker de ju även längre.
 
 
Mirre - Sweetwords

Tack för tips, ekologiskt gillar vi

Svar: Härligt att höra!
Kikan

Anonym

Är det tack vare de produkterna som det räcker att tvätta bara en gång i veckan? Eller har du några andra knep? Just nu är mitt hår jättetråkigt o behöver tvättas nästan varje dag för att se fräscht ut. //Emma

Svar: Jag gör egentligen inget särskilt. Dock tränar jag inte så hårt just nu och då känns det lättare att hålla håret fräscht. Men det handlar ju lite om att vänja håret vid att inte tvättas för ofta.
Kikan

Sara

Hur håller du ditt hår fräscht mellan tvättningarna?

Svar: Jag gör egentligen inget särskilt. För tillfället tränar jag inte så mycket och då är det ju lättare. Och de dagar håret känns trist åker det upp i toffs :)
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress