Nu kan jag och Angelica äntligen avslöja vad vi har pysslat med den senaste tiden. För några veckor sedan frågade nämligen Angelica mig om vi skulle ingå partnerskap. Ett litet frieri så där över messeneger piggar ju alltid upp och jag svarade självklart ja. Så nu är vi eco-partners in crime, vilket blir jätteroligt om man översätter det till svenska i form av kumpaner i ekobrott! (Extra roligt med tanke på att Angelica jobbar som ekonomichef). Men nog skojjat. Det jag egentligen skulle skriva är att vi har blivit med podd. Vi har nämligen tillsammans startat podden #ecofashionista. En podd om hållbart mode och din guide till en mer hållbar garderob med fokus på kläder och andra ekologiska ytligheter. Jag har drömt om att starta en podd SÅ länge så det här känns verkligen vansinning roligt och jag hoppas att ni läsare kommer att gilla det ni hör
 
I första avsnittet blir det en presentation av oss, hur vi lärde känna varandra och lite om poddens inriktning och vad vi kommer att ta upp framöver. Vi snackar om klädbytardagar, secondhand-kompisar och hur vi själva länge levde i förnekelse när det gäller mode.
 
Podden finns än så länge tillgänglig på Ecofashionista men inom kort även i iTunes/podcaster och acast med flera. Så in och lyssna nuuuu!
 
 
Hanna Karlsson

Åh vad roligt! Den ser jag fram mot att lyssna på. :-)

Svar: Vad roligt att höra, hoppas att du gillar den :)
Kikan

Johanna

Åh vad kul att du och Angelica har börjat med podd. Det var så roligt att lyssna på er och få höra hur ni låter i verkligheten :)

Tack för att ni startat en inspirerande podd och jag ser fram emot nästa avsnitt!

Svar: Tack! Vad roligt att höra :)
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress