Bloggen har gått på sparlåga ett tag nu. Jag har inte riktigt haft ork eller lust att prestera ett inlägg varje dag, något som jag faktiskt har gjort näst intill varje dag i en herrans massa år nu. Jag har inte känt inspiration eller motivation till bloggen utan mer fokuserat på mina andra kanaler i form av Instagram och podd.
 
En bra blogg enligt mig innehåller fina bilder, intressanta texter och massor av inspiration. Och det har saknats här senaste tiden. Men när jag jobbade igenom gårdagens inlägg om kalaset kände jag plötsligt den där lusten igen. Lusten att leverera. Och när jag ganska sent igår gick ut i trädgården med kameran och fångade kvällsljuset så kände jag att vill fortsätta att dela med mig av min kreativa sida här i bloggen. För det är ju så himla roligt. Kvällarna blir dessutom längre och ger möjlighet till att faktiskt fota när barnen har somnat så nu hoppas jag att ni ska tycka att det är givande att kika in här igen.
 
Jag passade på att ta några bilder även i kväll och eftersom det är måndag och jag och Angelica har släppt ett nytt poddavsnitt av Ecofashionista där jag nämner min förkärlek för fina kjolar och kuvertväskor så kan ni här beskåda två sådana fynd. Kjolen har jag nyligen köpt på Tradera och den fina väskan likaså. Den sistnämnda hoppas jag kommer att få komma ut och lufta sig lite mer framöver då jag tycker att den är så himla fin. Blusen har ni sett förr och den kommer från en lokal köp- och säljgrupp på Facebook.
Jag har sagt det förr men säger det igen, second hand är grymt.  
 
 
 
Angelica Zetterström - Ekomorsan

Väskan 😍 Kjolen 😍 Allt!!! Härligt att bloggpeppen är tillbaka darling!

Svar: Tack darling! Och tack för peppen! 😘
Kikan

Anonym

Lyssnade på senaste podden och tips för långkjol - googla lårskav!! T.ex. vanlig deo funkar faktiskt hur bra som helst så länge det inte är 100 grader varmt...

Anonym

Lyssnade på senaste podden och apropå långkjol vill jag tipsa om att googla "lårskav". T.ex. vanlig deo funkar bra så länge det inte är 100 grader varmt.

Svar: Tack för tipset :)
Kikan

Britta

Vi åker snart till Mariefred ifall ni ska byta du o Ann- Christin

Svar: Åh, jag var för sen med att svara men nu är ju Ann-Christin nere så snart ses vi ändå :)
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress