Ibland blir jag lite extra nöjd med mitt val av kläder. Som i dag när jag körde på svartvitt i form av en kavaj och en blus som jag har fått av en vän, som i sin tur fått dem av en vän (älskar när kläder får ha många olika ägare), en kjol jag har haft i garderoben i massor av år och som sitter bättre än någonsin (tack vare lite extra hull efter två graviditeter), ett par skor från en köp- och säljgrupp på Facebook, armband från en loppis, ett sidenband i kragen och den fantastiskt fina väskan som jag har fyndad på Tradera. Väskan har jag tyvärr inte haft möjlighet att bära mer än på bilderna i dag, den där datorryggan är svår att jobba bort, men den är ytterligare en av de där väskorna som måste få komma ut lite oftare. Enligt uppgift är den från 50-talet och av märket Brandahl samt svenskdesignad.
 
Och visst är det något speciellt med saker som har några år på nacken. Fantasin flödar när jag tänker på vad den här väskan har varit med om. På vilka fester har den varit? Kanske på en och annan spännande date? Till någons jobb eller till vardags? Kanske på begravning (Jag har själv burit den på en sådan...) eller roligare tillställningar i form av dop eller bröllop. För jag vill ju inte tro att de förra ägarna har låtit den ligga i garderoben och samla damm. Även om den är i väldigt fint skick. Jag kommer i vart fall jobba för att skicka med den många fler upplevelser.
 
Och sidenbandet runt halsen då? Jo i veckans avsnitt av Ecofashionista nämner vi Matilda Kahl som har gjort det till sin grej att alltid bära vit skjorta och ett svart band runt halsen. Så henne blev jag inspirerad av i dag.
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress