När vi kom hem från LEGOLAND hade växtligheten i trädgården fullkomligt exploderat. För att inte tala om de fröer som inte ens hade börjat gro när vi åkte. De hade nämligen förvandlats till små plantor. Nu har det mesta i den vägen åkt ut i växthuset och det ä så mysigt att gå ut och vattna på kvällarna när det är ljust och lite ljumt.

Och tänk, jag som trodde att rådjuren hade ätit upp varenda tulpanknopp. Men se nu har vi massor av vackra tulpaner att njuta av. Nästa år ska jag lägga ut fårull mycket tidigare för rådjuren har inte ätit något mer på de ställen där jag lade ut den. Ett superbra tips!

I morgon ska jag följa med storebror på några timmars besök på skola och fritids. Jag kan inte fatta att han börjar förskoleklass till hösten och därmed inte ska gå på sin gamla förskola något mer. I stället väntar en egen klass och nya rutiner på honom, och oss. Det känns dock skönt att han får med sig många av sina kompisar och att vi får chans att lära känna fröken och fritidspersonal lite imorgon.

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla färdigt på senaste avsnittet av Poldark. Jag är helt fast i den serien. Jag älskar storyn, miljön, hur vackert den är filmad och framför allt kärlekshistorien, romantiknörd som jag är.

 
 
 
Elisa Lagerstedt

Åh så vackra bilder😍

Svar: Tack fina du!
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress