Så var det söndag igen och helgen har gått i en rasande fart. Jag har dock kännt ett härligt lugn efter en ganska intensiv arbetsperiod då jag har fått undan massor av saker på min att göra-lista. Så gott som alla julklappar är inhandlade, julkorten är designade och beställda och i dag har jag nästan städat klart hela huset.
 
En bild från i går när jag och lillebror var i Mulle-skogen. Det är det bästa som finns att vara ute i naturen och vi har så mångra vackra platser häromkring. Har ni lyssnat på veckans avsnitt av Ecofashionistapodden förresten, med tanke på mössan...
 
Nu har jag en ganska späckad men rolig vecka framför mig. I morgon har jag möten större delen av dagen, sedan är jag ledig på tisdag istället för på onsdag ska jag till Göteborg. Jag ska vara med på Mötesplats Goda exempel och prata om hur vi på landsbygdsavdelningen jobbar med sociala medier. Detta är en dag för medarbetare och chefer på miljömyndigheterna i Västra Götalands och Hallands län. Jag ska vara med på torsdagen också men då bara som åhörare. Det ska bli jättespännande och något jag ser fram emot. På fredagen ska jag dock ta ut flex, det känns viktigt att planera in luckor i schemat och är det något som jag tycker är viktigt i juletid är det att ta sig tid att njuta.
 
 
Vi blev bjudna på gofika på Mulle-avlsutningen i går. Ett extra plus för det vackra porslinet. Jag har en kaffekopp och ett fat från samma serie som jag har fyndad på loppis.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress