I helgen tänkte jag göra klart paketkalendrarna till barnen. Jag kan tycka att hela den här kalender-grejen har gått lite väl långt när det numera finns miljontals pryl-kalendrar att köpa och vissa ger bort mängder av dyra saker i kalendrarna. Det blir en pakethysteri utan dess like och en uppmaning till överkonsumtion.
 
Jag hade dock paketkalender själv när jag var liten och jag har kvar de fina broderade kalendrarna som min mormor gjorde till mig och min bror. Det är dessa som mina söner nu har. Jag kan väl erkänna att jag gick totalt bananas första året jag gjorde en till storebror hadedå nästan sönder den nätta lilla kalendern med alla tunga paket. Efter det tänkte jag dock till och numera håller jag mig till små paket, gärna med saker som fyndadt på exempelvis Tradera. I år kommer storebror få en hel del Pokemon-kort som jag köpt där och sedan varvar jag med några nyinköp av saker han faktiskt behöver i form av kalsonger och annat smått och gott.
 
Lillebror i sin tur behöver nya färgpennor så jag har köpt giftfria sådana och delar upp paketet så att det blir två pennor i varje paket, och vips var fem paket klara. Han kommer också få kalsonger men även giftfri fingerfärg och några andra småsaker.
 
Och på tal om det, just nu har Approved by Ekomorsan 20 % rabatt på alla leksaker och pyssel. Där kan ni bland annat fynda just fingerfärg och tuschpennor, giftfritt så klart.
 
Dessa söta små bilar köpte jag till lillebrors paketkalender förra året och de är i exakt lika fint skick så här ett år senare. Dessutom är det väldigt bra rull i hjulen.
 
 
Lillebror älskar verkligen att måla med vattenfärger och den här paletten är ju bara ljuvlig. Blir sugen på att själv plocka fram staffli och gå loss när jag ser dem.
 
 
Vi är verkligen storkonsumenter av tuschpennor här hemma och dessa är SÅ grymt bra. Att ge små barn tusch kan ju ge vem som helst skrämselhicka men dessa går att tvätta bort med vatten. Tro mig, jag torkar bort från väggar och bord flera gånger i veckan. Skönt när man inte behöver begränsa barnens kreativitet liksom.
 
Och kolla in den här fingerfärgen...så ljuvliga nyanser. Sist vi målade med dessa fick jag dock lyfta in barnen i duschen med kläderna på efteråt. Men även den här färgen går enklet att tvätta bort.
 
 
Och för er som tyckte att det här inlägget var reklamigt. De saker som jag gör "reklam" för är saker som jag själv gillar och jag skulle aldrig skriva om något bara för att få gratissaker eller pengar. Jag väljer att tipsa om rabatter och annat som jag tror att många av er läsare uppskattar, och för det får jag inte betalt eller ersättning. Skulle jag däremot få det är jag tydlig med att märka ut att inlägget är i samarbete med det företag jag nämner.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress