Alltså det här med att vara ledig onsdagar, kan vi inte införa det för alla. Det är så himla skönt med en dag mitt i veckan för återhämtning och hemmamys. Och den här veckan kände jag att jag behövde det lite extra mycket.
 
I morse när vi vaknade vräkte dessutom snön ner och jag fick rota fram barnens overaller för första gången den här vintern. När storebror var i skolan passade jag på att städa lite här hemma och efter att vi hade hämtat honom var vi ute och lekte i snön en stund. Efter det blev det mellis spetsat med pepparkakor som jag och lillebror hade köpt i affären.
 
Det var även hög tid att ta tag i fotandet till årets julkort och eftersom den fina snön som föll på morgonen tyvärr verkar bli kortvarig så passade det bra att göra det idag. Jag mutade barnen med att de skulle få se på Netflix och äta ännu fler pepparkakor bara vi fick fotat men när vi väl kom ut höll jag på att inte få in dem igen.
 
Jag älskar förresten de fina ullvantarna som storebror har på bilden här ovan. De är egentligen mina men de är lite små så idag fick han låna dem  Jag fyndade dem på loppis nu i höstas för en billig peng och jag blev så himla glad när jag hittade dem.
 

Och spana in den fina jackan som lillebror har på bilden här ovan. Den är i 100 % alpackaull och jag köpte den för ett riktigt fyndpris på Tradera för ett bra tag sedan. Han har bara haft den när han har sovit middag utomhus i vagnen på förskolan och den är så gosig. Nu sover han ju inte middag längre och jackan börjar bli för liten men den jag kommer att ha svårt att skiljas från den.
 
 
Nu kollar barnen på film och jag ska snart laga middag. I kväll blir det inspelning av nästa veckas avsnitt av Ecofashionista. Jag såg att vi passerat 6000 nedladdningar, så himla roligt att ni är många som vill lyssna.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress