Det kan ju tyckas lite lätt upprepande att blogga om ett ekologisk läppglans igen. Ni som brukar kika in har ju sett några sådana inlägg på temat de senaste åren men nyligen vann jag en tävling på Instagram och fick hem ett läppglans från Estelle & Thild. Jag har tidigare testat några av deras skönhetsprodukter och gillat dem men nu när de även säljer smink var det kul att testa även det.
 
 
Jag valde ett i nyansen sorbet. Jag har ju en lite lätt förkärlek för rosa läppglans så efter att jag hade botansierat runt bland de olika nyanserna var jag såld på detta. Lägg även märke till den fina scarfen som jag fyndade på vår klädbytarkväll på jobbet nu senast.
 
 
Estele & Thild har även väldigt tilltalande förpackningar i vackra pasteller, precis sådant som jag faller för. Lättpåverkad? Svar ja.
 
 
Produkterna är Ecocert-märkta.Detta är en av de största oberoende certifieringsorganen i Europa och USA. De inspekterar och reglerar allt från produktion och ingredienser, till färdig produkt, men även transporter. Det betyder att alla produkter är säkra och hållbara, för både hälsa och miljö. De är även märkta med COSMOS, som skapats av Ecocert, Cosmébio, BDIH, ICEA och SOIL med målet att skapa en enhetlig internationell certifiering för ekologisk skönhet.
Maggiesskafferi

Så fin nyans! Vad roligt, jag kom själv hem med hudvård från Estelle & Thild igår. Ska pröva dem ikväll. :)

Svar: Åh, vad spännande! Hoppas att du gillar dem.
Kikan

Caroline

Så fint läppglans. :)

Svar: Visst är det, och himla bra oxå :)
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress