Jag sitter uppkrupen i soffan i myskläder. Jag kom hem vid sextiden efter att ha varit på en väldigt spännande och givande inspirationsdag om varumärken med Varumärkesdoktorn. En kurs som gav mig massor av bra inspel och även satte igång väldigt många tankar om mitt eget varumärke. Det får jag dock fördjupa mig i en annan dag för jag är så sjukt trött.
 
 
Nu när jag redigerade bilderna jag tog i dag på dagens outfit till och med ser jag vilka mörka ringar jag har under ögnen. Förkylningen jag har gått med i en evighet nu känns det som har gått över i en sjukt jobbig hosta och jag har sovit vansinning dåligt den senaste veckan. Jag har hostat, hostat och hostat. Och när jag inte har hostat har jag blivit väckt av barnen som inte har anpassat sig till vintertid utan vaknat okristligt tidigt. Men strax ska jag klunka i mig lite hostmedicin och lägga mig i storebrors säng. Han får sova i våran säng och maken får ta barnen i natt så att jag förhoppningsvis får lite mer sömn.
 
 
Dagens outfit då. Jo Angelica påpekade i går när vi spelade in nästa veckas avsnitt av Ecofashionistapodden att jag som har så många kjolar har burit just kjol väldigt lite senaste tiden. Så i dag fick det bli invigning av ett second hand-fynd jag faktiskt gjorde redan i somras. Blusen har jag också köpt på second hand och jag körde mitt favorittips när det gäller att använda plagg på flera olika sätt och satte den bak och fram. Jag tycker att det blir så fint med knapparna i ryggen. Kavajen har jag fåt av en vän som i sin tur har fått den av en vän.

 
Mitt hår behöver sig verkligen ett frisörbesök. Jag ska se om jag kan boka en tid hos Salong Alexandra framöver.
 
 
Håll med om att kjolen är superfin? Vippig och med ett så himla fint mönster.
 
 
Skorna har jag också köpt på second hand och inte bara är de grymt snygga utan de är dessutom väldigt sköna att gå i, de höga klackarna till trots.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress