16 november 2017

Stresseliminering

Just nu är det fullt upp på alla fronter känns det som. Inte minst på jobbet är det hektiskt då vi är mitt uppe i pressläggningen av tidningen jag jobbar med och dessutom har vi en projektansökan som ska bli klar och mailen svämmar över.
 
I kväll har jag dock bockat av ganska många saker på min "Att göra-lista" här hemma och det känns så skönt när jag får bort sådant som ploppar upp i huvudet och skapar onödig stress. Så nu har jag kollat att lillebror har en tomtedräkt till lusse-firandet på förskolan, sett över behovet av barnvakt framöver, lagt in föräldraledighet hos Försäkringskassan och plockat upp barnens overaller och paketkalendrar ur källaren. De sistnämnda hade jag tänkt göra färdigt i förra helgen men jag kom aldrig så långt...så nu tar vi nya tag.
 
Vissa av dessa saker behövs ju inte i brådrasket men nu har jag i alla fall eliminerat några saker som skapat stress hos mig den senaste veckan. Nu ska jag även skriva ner allt annat som behöver göras framöver, det brukar lugna mig att få ner saker på ett papper. Så att jag inte hela tiden behöver oroa mig för att glömma något.
 
Sedan ska jag sova.
 
 
 
Snälla, kan det inte bli lite rimfrost igen så att jag kan få fota fler vackra bilder. Den här tog jag i söndags morse när hela världen var inbäddad i frost.
Joanna

Så vacker bild och viktigt ämne! =)

Svar: Tack!
Kikan

Maggiesskafferi

Jättefin bild! Ja, det gäller att ha koll på sig själv så man inte blir stressad. Särskilt så här års:)

Svar: Ja, det är ju så mycket som ska hinnas med. Även om det är mycket roligt oxå.
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress