Förr var jag en tedrickare av rang men sedan jag började dricka kaffe för några år sedan så har det inte blivit så mycket av den varan. Men nu när hösten är här är det lite mysigt att göra en kopp te på kvällen, det hänger liksom ihop med hela mysgrejen så här års.
 
 
Detta köpte jag när jag var uppe i Stockholm nu senast och det tycker jag är ett riktigt gott ekolgiskt te. Ett extra plus för de dina förpackningarna, jag är svag för sådant.
 
 
Fina små tags...
 
 
Dessa tekoppar har hängt med i många år nu. Jag skulle dock kunna tänka mig att investera i några lite större i rosa. Jag hade ett par fina som jag tyvärr har slagit sönder.

 
Jag älskar vårt köksfönster och även om jag alltid sitter på samma plats som på bilden när vi är samlade hela familjen så sitter jag alltid på andra sidan om jag är ensam. Då har man utsikt över hela dalen nedanför och det är faktiskt min favoritplats i huset.
 
 
Ljuslyktor är ett måste här hemma. De två vi har i fönstret har jag fått av min vän Anna och jag tycker att de är så himla fina. Den andra har jag fått av min mamma och just pressglas är något som jag är svag för och som går att använda till så många olika saker. En liten gräddskål kan exempelvis bli en finfin ljuslykta.
 
 
Krukan till vänster i fönstret har jag skrivit om förr. Det är en vanlig betongkruka som jag har dragit en bit spetsleggings över. Blomman i är hjärtan på tråd, och den kommer från vår bröllopsdukning. Vi fick den av våra vänner på vår ettåriga bröllopsdag. Så himla fint. Ljusstakarna är ett loppisfynd.
 
 
I dag har jag invigt mitt senaste scarf-fynd. Att fynda finfina scarfar för typ ingenting på second hand är plättlätt och de går ju att använda på såååå många olika sätt.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress