Tänk att jag trodde att det skulle vara svårt att hitta smink som var fritt från läskiga ämnen och snällt mot både människa och natur. Som ni vet var ju just sminket något av det sista som jag bytte ut när det gäller hållbara och ekologiska ting. Numera vet jag att det finns en uppsjö av bra märken och det är snarare svårt att låta bli att begränsa sig när det kommer till smink.
 
Ett märke som jag länge har varit nyfiken på men inte har kommit till skott att testa är Zuii Organic så när jag fick hem ett presskit blev jag själaglad. Ganska snabbt hittade jag ett par nya favoriter bland godsakerna.
 
 
Fina förpackningar och härliga produkter.
 
 
Det första jag kastade mig över var den här ögonbrynspennan och den är numera en stor favorit. Jag har tidigare bara använt mig av ögonbrynspennor som dvässar men de här är mer krämig i konsistensen och i stiftformat. Den här kommer jag absolut att fortsätta använda och det enda jag hade önskat var att det satt en ögpnbrynsborste i andra änden.
 
 
Då min nuvarande mascara inte är slut ännu har jag inte hunnit testa den här ännu men det ska bli spännande att göra det när det är dags.
 
 
Dessa Lip and Cheek Créme funkar lika bra att använda på kinderna som på läpparna och jag gillar verkligen de fina förpackningarna. Här ser ni nyanserna Dione och Ariel. De är väldigt dryga så du behöver bara ta lite, lite varje gång.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress