I går ekade det återigen tomt här på bloggen men jag har helt enkelt insett att tiden är allt för värdefull för att slösas bort på att tvinga fram inlägg på minsta möjliga tid. Jag älskar att skriva och tycker fortfarande att bloggen är fantastiskt rolig att driva men jag tänker inte slänga upp ett inlägg bara för att det ska komma ett inlägg varje dag. Jag vill ha en tanke bakom, producera välskrivna texter med vackra bilder och vara en källa till inspiration och feel good-känsla. Och allt det där tar tid och kräver energi.
 
Jag vet inte hur många timmar och kvällar jag har lagt på att sitta och stirra på skärmen och fundera på vad jag ska skriva trots att inspirationen inte har funnits där och kanske inte lusten heller. Jag har nu kommit till insikt att blir det så att jag inte har något vettigt att skriva, eller kanske främst om jag inte har lust och energi, nej då blir det heller inget inlägg. Då kanske jag läser en bok eller gör något annat istället. Detta betyder inte att jag kommer att blogga mer sällan men jag tänker vara förlåtande mot mig själv de dagar det inte kommer något. För jag tror att ni som kikar in här vill ha något mer än bara kvantitet. Eller?
 
I vilket fall som helst har vi haft en ljuvlig helg som till större delen har tillbringats utomhus. Och även om jag hade min kamer med mig så lät jag mobilen ligga hemma och jag försökte vara mer i nuet och inte hela tiden leta Instagram-vänliga bilder.
 
Lördagen inleddes i Mulle-skogen med barnen och när vi kom hem blev det grillning uppe i skogen tillsammans med våra grannar och deras barn och barnbarn.
 
 
Det är verkligen underbart att ha skogen så nära inpå och att grilla korv och äta utomhus är nog det mysigaste som finns. Nu är jag sugen på att införskaffa en kaffepanna så att vi kan koka kaffe över öppen eld också.
 
 
Vi packade med oss det vi behövde i matväg och fick tillfälle att testa de finfina grillspetten som barnen fick på Mulle-asvlutningen i våras. De syns inte så bra på bild här men de har ett handtag av trä och är själva spettet är i metall och går att fälla ihop i handtaget när de inte används. Superbra!
 
 
Skogen är så vacker nu på hösten och det finns mycket att upptäcka i form av ekollon, vackra löv och små kryp här och där.
 
 
Våra grannars barnbarn hade bakat en helt fantastisk kokosbollstårta som vi kalasade på i skogen. Mums!
 
 
I dag inledde vi med att åka till ishallen och efter det stack storebror iväg på bio med sin faster och sin kusin. Jag och lillebror passade på att röja i trädgården och mumsa björnbär från busken som bara fortsätter att leverera. Vi har ätit galet mycket björnbär i år.
 
Nu väntar en intensiv vecka. I morgon åker jag till Skara med jobbet och sedan blir det kurs i Stockholm från tisdag till torsdag. Fredagen blir dock ledig och något säger mig att den här veckan kommer att gå i snabbare än snabbast.
Tess

Åh, vad mysigt det ser ut! :)

Svar: Tack, ja det var en härlig dag.
Kikan

Hanna

Vilken härlig utflykt! Jag tycker att det är mycket bättre att blogga när man gör det för att man verkligen vill och inte bara för att producera inlägg. Hellre kvalitet före kvantitet.

Svar: Men eller hur! Och jag tycker att kreativiteten och lusten kommer åter när man släpper kraven oxå. Önskar dig en fortsatt härlig dag.
Kikan

Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Låter som en supermysig helg i skogen :D

Svar: Ja det var toppen :)
Kikan

JUNITJEJ

Så härligt med en vistelse i skogen!

Svar: Ja, jag älskar skogen.
Kikan

margarethavilhelmsson

Fina höstbilder. Härligt att göra utflykter i skogen.

Svar: Tack, ja visst är det mysigt.
Kikan

Maggiesskafferi

Vilket mys!! Och vilka härliga bilder. Det är så härligt att vara ute i naturen så här års! Ha en fin helg!

Svar: Tack! Ja det är väldigt härligt.
Kikan

Sandra Natalie Svanholt

Mysigt det ser ut. Jag säger hela tiden att jag inte saknar Sverige som land, meeeen, det är väldigt mysigt med höst och skog ändå 🌲🌲🌿🌍

Svar: Ja jag älskar verkligen den svenska naturen. Insåg det dock inte fullt ut fören jag kom hem från en längre resa för många år sedan. Ibland måste man komma bort för att komma hem :)
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress