Här sitter jag uppkrupen i en hotellsäng i huvudstaden och skriver. Stockholm visade sig från sin bästa sida när jag klev av tåget tidigare idag och samma upprymda känsla som jag alltid känner när jag kommer till en storstad infann sig. 


Jag känner mig lite som en kalv på grönbete när jag kommer till storstan och skulle jag se mig själv utifrån skulle jag se en person som går runt med ett leende på läpparna och storögd ser sig omkring. Det finns så mycket att titta på och tusentals olika stilar. Men jag tror att jag känner lite på samma sätt som den inbitne stadsbon som kommer till sommarstugan känner. Att, åh vad det är härligt att komma hit och vara här ett tag men jag hade aldrig pallat att bo här permanent. 

Jag checkade i vart fall in på Scandic Klara och fick ett rum med utsikt över Drottninggatan. Sedan kilade jag iväg och mötte upp Anna, min fina vän som jag har känt sedan tonåren då vi brevväxlade men som jag träffade för första gången i verkligheten tidigare i år. Nu har vi dock hunnit ses tre gånger på ett år, efter alla år, vilket är så himla roligt. 

Efter att ha fått massor av tips på bra second hand-affärer på Instagram drog jag med mig Anna till Beyond Retro. Där fanns dock så mycket saker att jag nog hade behövt gå där en hel dag för att liksom landa och dessutom har jag blivit lite bortskämd med väldigt låga priser på loppisarna hemma att jag tyckte att det var lite väl dyrt. Men det hår säkerligen att göra finfina fynd med lite mer tid och om man är ute efter något särskilt. 


Efter det drog vi vidare till Myrorna där jag var tidigare i år

Och efter Myrorna traskade vi bort till Paradisets matmarknad och den mina vänner, den gjorde skäl för sitt namn. Alltså vilken affär!!! Det är nog tur att den inte finns hemma för jag hade på allvar handlat ihjäl mig. Ett helt otroligt utbud när det kommer till ekologiskt och giftfritt. Wow! Kolla in frysen med min favoritglass, drickorna och produkterna från Maria Åkerberg...

Vi passade även på att äta där och det var verkligen jättegott. Sedan stod jag och dregglade över de fina rawfood-bakverken och köpte med mig två svindyra godsaker till hotellrummet. 

Nu har jag gjort precis det jag planerade. Ätit godsaker på hotellrummet och njutit av att få lite tid för mig själv. Nu ska jag kolla lite på TV och sedan sova. I morgon väntar späckat schema, men först hotellfrukost. 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress