1 oktober 2017

Outfit x 9

Outfits

Vi startade dagen i ishallen och åkte sedan hem och röjde i trädgården. Vi fick tagit ur massor av finfin jord ur komposten och fyllde våra pallkragar där vi ska odla grönsker även nästa år. Jag tog upp de morötter som fanns kvar och sedan lagade vi de supergoda vegetariska hamburgarna igen med gratinerade grönsaker. Både med egenodlade morötter och zucchini. Så himla smarrigt! Och extra gott när grönsakerna kommer från den egna trädgården.

Nu är allt förberett för en ny arbetsvecka och det känns skönt att jag inte ska ut och fara den här veckan. Även om det så klart är mycket att göra ändå. Morgondagens outfit är framlagd och jag känner mig riktigt nöjd. Som jag nämner i morgondagens avsnitt av Ecofashionistapodden så känns det som att jag inte riktigt har haft tid och ork att tänka kläder senaste tiden. Det har liksom känts som att jag lite har tappat min stil. Jag har inte varit sugen på varken det ena eller det andra. Och det är väl lite typiskt att jag alltid lägger mina intressen åt sidan när det blir mycket annat. Men nu är jag som sagt på banan igen och det känns kul.

Och det är ju ite så att jag har gått runt naken senaste tiden vilket bilderna nedan bevisar. Dock har det mest blivit långbyxor. Men i morgon blir det kjol. En loppisfyndad sådan.

 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress