16 oktober 2017

Väskan är packad

Outfits

En kreativ och givande arbetsdag är till ända och jag är glad att jag inte kom hem allt för sent utan kunde natta grabbarna i lugn och ro. Nu har jag packar inför morgondagens resa till Stockholm och hoppas på några trevliga dagar i huvudstaden. 

Jag är väldigt hemmakär av mig och tycker alltid att det är lite jobbigt innan jag kommer iväg. Men jag vet ju med mig att när jag väl åker bort så känns det bra att få lite tid för mig själv. Dessutom vet jag ju att grabbarna har det hur bra som helst hemma med sin pappa och det känns skönt att veta att vi är lediga tillsammans på fredag. 

I morgon ska jag dessutom träffa en kär vän, förhoppningsvis hinna med att springa in i några second hand-affärer och sedan ta en lugn kväll på hotellrummet innan det är dags för två dagars kurs. Extra skönt att vi ska både bo och vara på kurs centralt i stan med gångavstånd till centralen. 

Dagens outfit i fler finfina fynd från vår klädbytarkväll på jobbet. Skorna har jag fyndat på Pingstkyrkans second hand i Uddevalla.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress