17 september 2017

En härlig helg i Beitostølen

Vilken fantastisk helg vi har haft. I fredags tog jag nämligen ut en semesterdag och efter att barnens farmor kommit och barnen vinkat hejdå styrde vi kosan mot Norge för jubileumshelg med makens jobb. Vi åkte buss upp till Beitostølen och efter bara någon timme in i Norge satt jag med näsan tryckt mot fönstret. Det är SÅ vackert i vårt grannland att det inte är klokt. Jag har rest genom både Österrike och Schweiz men jag kan säga att Norge är nästan ännu vackrare. Jag blev helt frälst efter den här helgen och vill åka tillbaka snart då det finns massor av vackra platser att besöka. Tänk att vi har allt det här vackra så nära ändå.
 
 
Inte helt olikt Österrike
 
 
Efter gruppaktiviteterna på lördagen hoppade vi över hotellets SPA och gav oss ut på en tur på fjället istället. Vädret var så vackert att vi helt enkelt inte ville vara inomhus. Och efter att ha knatat upp för en lång skidbacke kunde vi njuta av fantastiska vyer.
 
 
Så mycket fint i en och samma bild. Kärlek!
 
 
Det gick att ta liften upp till toppen också men eftersom vi inte hann med veckans löptur kändes det bra att få röra på sig lite.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress