14 september 2017

In i dimman

Foto Outfits

Nu har jag landat i sängen efter en intensiv dag. Jag inledde den hos min naprapat i morse och min nacke fick sig en ordentlig omgång. Det var både plågsamt och skönt men framför allt välbehövligt.
 
 
Jag måste verkligen tänka på att sträcka på mig och att stretcha ut mina bröstmuskler flera gånger dagligen för annars kommer min hållning att haverera totalt vilket resulterar i att nacken får jobba för mycket med att stabilisera mitt stackars huvud. Jag blir mer och mer medveten om hur allt i kroppen hänger ihop och att det verkligen är viktigt att ta hand om både kropp och själ i vardagen. 
 
 
Själen fick i vart fall sitt när en helt otrolig dimma rullade in i dalgången nedanför vårt hus. Det är så oerhört vackert så här års när dimman lägger sig över älven så gott som varje dag. Vi bor på en så vacker plats och jag får aldrig nog av vår utsikt.
 
 
Koftan som jag har på mig tog jag på vår klädbytarkväl på jobbet i våras och den är så gosig och skön. Något säger mig att den kommer bli en favorit.
 
 
Det blev några bilder i farten i dag då mörket snabbt sänkte sig och jag varken hann tänka så mycket eller fixa inställningarna på kameran. Dessutom regnade det så det var snabbt ut och snabbt in.
 
 
Men det blev något lite trolskt över bilderna ändå tycker jag. Med dimman i bakgrunden och ganska mycket brus.
 
 
Nu ska jag strax sova. Jag är helt slut efter den här intensiva dagen och jag måste se till att få den återhämtning jag vet att jag så väl behöver.
 
 
NORRSKEN EMMA

fina bilder =)

kramis

Svar: Tack! Och kram på dig med! :)
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress