I dag har vi haft en sådan där otroligt härlig dag och mer eller mindre varit utomhus hela dagen. Dessutom har kameran fått följa med från morgon till kväll och nedan ser ni resultatet av detta.
 
 
Killarna och jag startade dagen med att gå ut i trädgården och plocka bär till frukosten. Det var helt ljuvligt ute med dimma, dagg och solens första strålar. Storebror ville fota lite han också så han har knäppt de två sista bilderna här ovan.
 
 
Efter en skön morgon och en god lunch styrde vi kosan mot mina föräldrar. Väl där grabbade vi tag i en korg och gick ut i skogen. Lillebror ville hellre stanna kvar hemma och "gosa med mormor" och det var nog det allra bästa för honom, en treårings ork och lust har ju en tendens att ta slut ganska fort.Väl i skogen hittade vi massor av kantareller, riktigt fina sådana också. Hela korgen blev full.
 
 
 
Väl hemma kände jag att jag inte hade fått nog av skogen så när jag hade nattat lillebror tog jag cykeln för att plocka lite björnbär. Men lite björnbär var just vad det blev för det mörknade så snabbt att när jag väl var framme kände jag att det var dags att vända hem. Jag passade dock på att knäppa några bilder och lyckades fånga månen i min hand.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress