10 september 2017

Marknadshelg

Vi har haft en superhärlig helg i Värmland. Vi åkte upp redan i fredags och har bott hos makens faster i Torsby. Vi brukar försöka åka upp till marknaden som är varje år vid den här tiden och det är så himla mysigt att träffa folk, flanera bland stånden och äta massor av god mat. I år var inget undantag även om det var ganska dåligt väder. Det gjorde dock att det inte var så himla mycket folk vilket var skönt.
 
Jag inhandlade fler tulpanlökar från min favoritleverantör Elises blomsterlökar, god korv, hjortronsylt och gosiga ullstrumpor. Vi pratade dock om hur trist det är med alla stånd med skräpprylar som typ vartannat stånd består av numera. Det är massor av billigt kraft som det står Made in Kina på och jag får lite krypningar av alla kläder och prylar med stora plasttryck där målgruppen är barn. Jag kan bara tänka mig under vilka kassa förhållanden de har tillverkats och hur mycket skit de innehåller. Jag tror jag börjar bli gammal för jag föredrar stånd med hembakat, lokal råvaror, lokalt tillverkade smycken och olika former av hantverk. Jag skulle vilja gå på en marknad med bara sånt och slippa det andra.
 
 
 
 
Hanna Karlsson

Det är så jag tänker mig en marknad. Massor med lokalproducerat och inte en massa "skit".

Svar: Exakt!
Kikan

Angelica Zetterström - Ekomorsan

Jag ser fram emot julmarknaden på Liseberg. Där är det ju bara massa hantverk och gottigheter och ingen plastaskit så långt ögat kan nå

Svar: Ja åååh! Det har du rätt i. 👍🏻👍🏻 Den är ju SÅ mysig.
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress