Den här veckan har gått i ett flygande fläng. Precis som de senaste månaderna har gjort. Jag satt och kikade i min jobbkalender idag och insåg att det bara kommer att säga swish och sedan är det semester. Lite skrämmande är det att tiden går så snabbt, jag vill ju försöka att vara så mycket här och nu som möjligt.
 
 
Och jag älskar verkligen den här tiden på året när allt det vackra ligger framför oss. Naturen ligger  i startgroparna och snart kommer allt bara att explodera i grönska och blomsterprakt. Dessutom är det som att alla sinnen skärps lite extra på våren. Vinden känns friskare, naturen doftar godare och allt känns och upplevs starkare på något vis.
 
 
Det är väl inte för inte det kallas vårkänslor. Härom kvällen föll ett stilla regn och jag vlle bara gå ut och insupa doften för det doftade så där ljuvligt av regnet som det bara gör på våren. Vi har även satt ut torkvindan och jag kan stå och snusa i den torra tvätten som har hängt ute i en lång stund. Det finns få saker som doftar så gott som lakan som har fått torka utomhus.
 
 
Men som sagt, med tanke på hur fullt upp det är nu på flera fronter så har jag varit lite dålig på att ta mig den där tiden. Att bara stanna upp och vara. I helgen har vi dock inget planerat mer än att vara hemma och det ska bli så skönt och välbehövligt med tanke på att detta är typ den enda helg då vi inte har planer på en hel evighet.
 
 
Jag vill fortsätta att vårstäda i trädgården och kanske så lite mer. Få ordning på mina pallkragar och flytta ut fikonträdet till växthuset. Det har fått övervintra i garaget och jag hoppas verkligen att det har överlevt.
 
 
Det ska bli skönt att andas lite för till veckan är det fullt upp igen. På tisdag, som oxå är min födelsedag, ska jag hålla kvällskurs på Orust. Sedan väntar två dagar i Göteborg då jag ska gå på konferensen Digikult (Digitalt kulturarv i praktiken)som jag verkligen ser fram emot. Och till helgen är det dags för vår klädbytardag.
 
 
Men som sagt, först tar vi helg. Ska bara jobba imorgon oxå...
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress