10 april 2018

Det händer mycket nu

Podd

God afton! Nu har jag precis stängt ner jobbdatorn efter att ha korrekturläst tidningen och jag har gjort mig en kopp te. Även om det helt klart har blivit varmare nu så blir jag lite frusen på kvällarna. Kanske beror det på att det är lätt att kasta av sig kläderna nu när temperaturen pekar uppåt men det samtidigt faktiskt inte är så jättevarmt. Raggsockorna och de stickade tröjorna får helt ekelt hänga med ett tag till.
 
 
I dag har det för övrigt gått i ett högt tempo. Jag har suttit i redaktionsmöte halva dagen och därefter åkte jag och hämtade barnen. Sedan for vi och tittade på lokalen som vi ska ha kalaset i på lördag, lämnade av storebror hos en kompis och hämtade ut ett paket som hade kommit. Det innehåll grabbarnas vårskor som jag väldigt snabbt fick beställa i helgen när vi gick igenom deras garderober och insåg att typ allt var för litet. Så nu har de fått nya stövlar och skor och storebror behövde dessutom ett nytt regnställ och en hög med byxor. Attans vad han har vuxit i vinter. Jag ska visa vad jag köpte så snart jag har fotat men det blev några av mina favoritmärken när det kommer till hållbarhet så klart.
 
 
I morgon är vi lediga och då väntar storstädning, tvätt, en tur till biblioteket och på kvällen ska vi nog sticka iväg till storebrors skola och titta på Talang som de äldre barnen anordnar. Dessutom ska jag och Angelica spela in nästa veckas avsnitt av Ecofashionistapodden. Har ni lyssnat på den här veckans avsnitt förresten? Vi pratar om vad för saker en ecofashionista absolut inte kan vara utan.
 
 
I dag fick jag tyvärr hoppa över träningen, jag insåg att det blev för tight schema och jag prioriterade bort just dagens bokade pass. Men på torsdag ska jag köra Pump och förhoppningsvsis kan jag ta mig ut på en löptur till helgen, när kalaskoman har gett med sig.
 
Nu ska jag sätta mig en stund med lite kalas-fix och sedan ska jag se om jag hinner klämma ytterligare ett avsnitt av Younger. Åh vad jag älskar den serien, helt klart i stil med både SATC och SKAM.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress