Så går den här härliga långledigheten mot sitt slut. På påskafton hade vi släktkalas för storebror och vi körde på en pastellig dukning och traditionell påskmat.
 
 
Glasflaskorna kom fram i vanlig ordning, den här gången i enkel tappning med bara ett sidenband och fina papperssugrör.
 
 
 
De ärvda tygservetterna är numera tradition att använda på våra kalas och även här kom de rosa sidenbanden till nytta.
 
 
Servettvikningen var påskhareinspirerad och går att komplettera med ett ägg om man vill.
 
 
 
Pyntet på bordet hade jag sedan tidigare och de fina värmeljushållarna har jag fått av min vän Cicci som fyndat dem på loppis.
 
 
Rosa pressglas, jag älskar´t!
 
 
Dessa glasflaskor har använts många gånger nu.
 
 
Det är så härligt nu när huset fylls med solljus. Även om damm i hörnen och smutsiga fönster plötsligt avslöjas...
 
 
Rosa idenband, så fint det är!
 
 
Vårt fina rosa porslin från Mateus som vi fick i bröllopspresent.
 
 
Den fina hönan har vi ärvt och den passade perfekt till de kokta äggen på påskbordet.
 
 
Även här skymtar ett stort rosa fat från Mateus. Jag gör en mental notering att detta porslin måste få komma fram oftare.
 
 
Till efterrätt blev det två olika raw-kakor som blev väldigt goda. Jag återkommer med recept inom kort.
 
 
Mirre Sweetwords

Så fina tips =D, pastell fungerar alltid

Svar: Tack! :)
Erika Kvarnlöf

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress