Jisses vad det blåser här. Jag ligger i soffan och lyssnar på hur vinden viner runt huset, ganska mysigt ändå. 


Du som besöker bloggen via din dator kanske har lagt märke till att jag har bytt header-bild. Jag ville passa på att lägga in en något vårigare sådan när snön nu har försvunnit. Surfar du in via mobilen är det dock den gamla bilden då det inte fungerade att byta där när jag försökte. Jag får göra ett nytt försök inom kort. Som du kan se i dator-versionen har jag påbörjat ett bloggnamnsbyte också. Jag har velat fram och tillbaka men mer och mer känt att jag vuxit ifrån "Hemma hos Kikan" 


När jag startade bloggen för tio år sedan var jag mer anonym men nu när bloggen har blivit mer av mitt varumärke känner jag att jag vill fronta med mitt namn. Dessutom har jag fått höra att folk inte riktigt vet hur Kikan uttalas och mitt gamla smeknamn är det inte heller så många som använder nu för tiden. Jag har dock inte bytt www-adressen ännu så den är den samma ett tag till men på Instagram heter jag numera @erikakvarnlof. 


Så jag hoppas att du ska fortsätta att kika in här även om bloggen byter namn. För jag är ju trots allt fortfarande den samma. 


(null)


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress