Den här helgen har verkligen gått i fotograferandets tecken. I går hade jag nämligen fått det stora förtroendet att hoppa in och fota en tjej på hennes möhippa så jag stack iväg och fotade loss i närapå två timmar. Det är verkligen superkul att få utmana sig själv och jag lär mig så mycket hela tiden. Jag brukar ju mest fota mig själv men det är både enklare och svårare att fota andra. Enklare på så sätt att jag bara behöver koncentrera mig på själva fotograferandet men svårare då det samtidigt innebär att ge viss regi och att få personen jag fotar att slappna av och ha roligt.
 
 
Jessica var dock en fröjd att fota och då blir ju även bilderna därefter. Det var dock lite utav en utmaning då själva platsen inte bjöd på de bästa bakgrunderna men det blev riktigt bra till slut ändå.
 
 
Bilderna här är några av mina favoriter efter att snabbt ha kollat igenom de galet många foton jag tog. Nu återstår att gå igenom alla, rensa och sedan redigera. Jag börjar inse hur mycket tid efterarbetet faktiskt tar och det går ju att fastna i redigeringsbiten då jag fortfarande har så mycket kvar att lära.
 
 
Halsbandet ovan är ett av mina favorithalsband som jag hittade på en av våra klädbytarkvällar på jobbet. Jag tog med det till fotograferingen och det passade ju toppenbra till Jessicas svarta fina klänning.
 
 
 
Hatten på bilden ovan är också ett second hand-fynd som åkte med i väskan med accessoarer. Måste själv komma ihåg att bära den i höst. Det är ju SÅ snyggt med hatt.
 
 
Det var verkligen jättekul att få hoppa in och vara med en stund på en så härlig grej som en möhippa. Det fick mig att minnas min egen och hur lycklig jag kände mig då.
 
 
Griffeltavlan har jag gjort av en ram från IKEA och griffeltavlepapper på rulle. Möhippegänget fick i uppdrag att skriva något på den och det här passade ju finfint.
 
 
Nu är jag så sugen på att utveckla mitt fotograferande ytterligare. Men det finns ju som sagt så mycket att lära. I dag har jag desutom fotat barnens minsta kusins dop så det finns en hel del redigering att ta tag i.
 
 
Svartvita bilder, så snyggt det är. Nu ska jag strax koppla ner och gå och lägga mig. I morgon väntar jobb men först ska vi inleda med att fira vår goa lillebror som fyller fyra år imorgon.
Ann-Christin

Vilka härliga bilder!
Nästa gång vi ses måste vi planera in en session och ta porträtt på varanda :-*

Svar: Seeeent svar men jaaaaa! :)
Erika Kvarnlöf

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress