Med ens blev det väldigt kallt här hos oss. Även om det fortfarande är augusti så känns det som att hösten är här. Sommarens torka har ju redan färgat flera träd röda och i morse var det bara sju grader.
 
 
Det börjar bli lite svårare att klä sig på dagarna nu. Morgonen är kall men längre fram på dagen blir det sommarväder. I går körde jag på kjol, topp och kofta över men i dag fick det bli jeans och jacka.
 
 
 
Den här toppen är ett Tradera-fynd som jag gillar väldigt mycket och som passar perfekt till kjol.
 
 
Full fart! Det blev verkligen en rivstart på jobbet efter semestern den här veckan. Det känns dock roligt att vara igång och vi har många spännande planer inför hösten.
 
 
Den här finfina kjolen bytte jag till mig av Regina på vår klädbytarkväll i våras. Hon tyckte att det var en riktig Erika-kjol och jag kan bara hålla med. Jag har fått flera komplimanger för den i dag och den är både fin och skön att bära.
 
 
Även skärpet är ett second hand-fynd och är det något som jag faktiskt saknar lite under mitt #shopless2018 så är det att spana efter fina acessoarer på second hand.
 
 
För övrigt tycker jag att det går finfint att inte shoppa och du blir faktiskt avgiftad efter ett tag. Men som sagt, att göra fina second hand-fynd är något jag saknar lite.
 
 
Är du sugen på att köra ett köpstopp hittar du massor av matnyttiga tips här nedan:
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress