Alltså i dag har jag varit så sjukt trött och seg. Jag har verkligen inte haft lust att göra någonting och huvudet har känts så tungt så tungt.  Gårdagen var grym, jag fick massor gjort på jobbet och hade så himla roligt och trevligt efteråt med en av mina bästa vänner. Vi åt god mat, pratade i timmar och avslutade med att se Mamma Mia på bio.
 
 
Det blev ju inte så där värst sent och inte heller något vin eftersom jag körde hem. Däremot åt jag en del godis, vilket jag inte har gjort på länge, och än en gång insåg jag hur dåligt jag mår av socker. Särskilt i kombination med PMS. Visst, jag mår jättebra NÄR jag äter det men jag crashar totalt dagen efter. Då vill jag bara ha mer och känner mig jättedeppig och känner att ALLT kommer att bli bra bara jag får äta massor av socker.
 
 
Mitt motto för det här året har ju varit hälsa och balans och jag har mer och mer insett att det jag äter påverkar så oerhört mycket. Äter jag bra mår jag bra, äter jag skräp mår jag skräp. Och egentligen är det ju helt logiskt. Men ändå så svårt att leva efter. Precis som med träningen, jag VET att jag mår som bäst när jag tränar regelbundet men ändå kan det vara lättare att ligga kvar i soffan.
 
 
 
Jag har dock lyckats både äta bra och träna en hel del under semestern så jag känner inte att jag måste göra någon form av nystart nu när vardagen drar igång. Utan snarare bara fortsätta att ta hand om kropp och själ. Något jag vill tillbaka till är dock att försöka få i mig en grön smoothie om dagen för det var ett toppenstätt att hålla mitt blodsocker i balans. Jag är oerhört känslig för blodsockerfall och behöver äta minst var tredje timme för att hålla mitt blodsocker på en jämn nivå.
 
 
Så, fler smarriga smoothies får det bli till mellis framöver och lite bättre planering när det gäller maten så att jag inte plötsligt står där och är galet hungrig ch trycker i mig vad skräp som helst.
 
 
En sund själ i en sund kropp. Så himla logiskt ändå. Men inte alla gånger så lätt att upprätthålla. Och för mig handlar det inte om att äta på ett visst sätt för att bli smal, det handlar enbart om att min kropp och min knopp ska må så bra som möjligt.
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress