En av alla de böcker som jag och storebror har läst i sommar är Kronan. Han övar ju för fullt nu med sin läsläxa men har ännu inte knäckt läskoden och när han väl gör det kommer vi ändå att fortsätta med högläsningen. Dels är de ju en del av vår nattningsrutin och dels är det så mysigt att få uppleva en bok tillsammans.
 
 
Vi båda gillar lite lagom spännande böcker och den här var just en sådan. Jag älskar ju dessutom böcker som handlar om historiska fynd, om än ett påhittat i detta fallet, och tyckte att Kronan var lite  mystisk.
 
 
 
Det är så härligt att ha en bok att längta till och det gör att man ser fram emot nattningen. Ofta blir det tjat om att vi ska läsa fler kapitel men eftersom vi väljer böcker tillsammans som vi båda gillar så är just detta ett tjat som jag faktiskt tycker är helt okej. Och ofta vill ju även jag läsa mer.
 
 
Numera läser vi böcker som inte har så många bilder men det är trevligt med en och annan bild också.
 
 
Och på tal om krona, här ovan ser ni min fina tiara som jag hade när jag gifte mig. Den ligger numera på en hylla och påminner mig dagligen om vår underbara bröllopsdag.
 
 
Så fin, och även den magisk. I vart fall för mig.
 
 
Polly's Parklife

Vi läser också en böcker vid nattning. Just nu läser vi Harry Potter och hemligheternas kammare. Har ni läst Jo Nesbø serie om doktor Proktor? Sjukt roliga och spännande. De rekommenderas varmt! Vem kan motstå böcker med pruttpulver?

Svar: Jaaaaa men det var ju dessa du tipsade om. Måste kollas in!!!
Erika Kvarnlöf

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress