I dag gästade jag P4 Väst med anledning av Overshoot Day och jag fick prata hållbar konsumtion tillsammans med Anna och Frida. Det var jätteroligt att vara med i radio och att köra direktsändning var en ny upplevelse. Jag är ju van vid att prata i podden men där går det ju att rätta till och klippa bort saker i efterhand. Här blev det ju så att allt jag sa kom med. Exempelvis sa jag att jag startade en podd för tio år sedan när det var en blogg jag menade...men, men...i det stora hela tycker jag att det blev ett bra inslag.
 
För den som vill lyssna finns det en nerklippt variant att lyssna på här. Men för den som vill höra hela inslaget ligger det under programmet Eftermiddag i P4 Väst och om ni spolar fram till cirka 1 timme och 12 minuter in i programmet så kommer inslaget med mig.
 
 
 
I den lite längre versionen får jag bland annat frågor om dagens outfit och om den verkligen är så hållbar. Jag fick redogöra för alla plagg samt även mina smycken och mitt nagellack. Jag klarde testet galant. :)
 
 
Linnet är nämligen tillverkat i ekologisk bomull, shortsen har jag köpt på second hand, halskedjan har jag fått, armbanden har jag gjort själv av återbrukade pärlor, nagellacket är vattenbaserat och giftfritt och skorna från Victoria som är ett hållbart och miljövänligt märke.
 
 
Väskan har jag haft i ett par år och den har blivit flitigt använd den här sommaren när hypen med stråväskor fullkomligt exploderat.
 
 
Här ser ni favoritskorna från Victoria som är inne på tredje säsongen nu. Älskar dem!
 
 
Väskan är rymlig och perfekt då den även innehåller några småfack i innertyget.
 
 
Scarfen hade jag inte i håret tidigare i dag men den åkte i efter att vi hade varit och kvällsbadat och håret var salt och ruffsigt. Inser i detta nu att det lär vara omöjligt att reda ut när jag släpper ut håret senare...
 
 
Scarfen kommer från en av alla klädbytarkvällar vi anordnat på jobbet. Snart är det dags för en sådan kväll igen.
 
 
Shortsen är så fina och jag letade länge efter ett par i spets på second hand innan jag hittade dessa för några år sedan. Dessutom är de väldigt sköna. Älskar stretch i midjan, så bekvämt!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress