En härlig helg går mot sitt slut. Vi inledde i lördags morse med en ordentlig födelsedagsfrukost för maken med nybakade scones och annat gott. Sedan stack vi iväg och köpte längdskidor till mig och svärmor. Vi gjorde ett superfynd då det var stor utförsäljning på en affär i närheten. Jag har dock beställt pjäxor,stavar och bindningar på nätet så jag har inte kunnat testa dem ännu. Men jag hoppas att det ljuvliga vintervädret håller i sig ett tag till.
 
 
Efter skidfyndet åkte vi hem och förberedde lite inför att makens syster med familj skulle komma på middag. Jag dukade med tulpaner och loppisfyndade vaser och glasflaskor.
 
 
Krispiga härliga tulpaner, så fint det är. Tänk när de tittar upp i trädgården i vår. Jag satte ju typ 30 nya lökar i höstas så nu måste jag verkligen lägga ut fårull när de börjar sticka upp då vi hade ett rådjur i trädgården senast i morse.
 
 
 
De fina servettringarna har jag haft i många år och porslinet har vi ärvt.
 
 
Det är så roligt att få duka fint.
 
 
Fina flaskor är plättlätt att fynda för några enstaka kronor på loppis och de funkar finfint som vaser.
 
 
Just den här flaskan tror jag att det har varit agavesirap eller något liknande i och flaskan var så fin att jag var tvungen att spara den.
 
 
Den här vasen är loppisfyndad
 
 
Till efterrätt åt vi en galet god snickerskaka. Alltså WOW! Att bakverk som inte innehåller vanligt socker kan bli så goda. Ni kommer att få receptet till veckan för den här bara måste ni testa.
 
 
Storebror ville också baka så han gjorde sin nyttiga chokladbollskaka som han även gjorde till alla hjärtans dag. Han fick lite hjälp med dekoreringen men var bestämd med hur det skulle se ut.
 
 
 
När kalaset var slut och festdukningen bortdukad ställde jag tulpanerna i ett fönster.
 
 
Så fin med det härliga vinterljuset som letar sig in när solen skiner och snön glittrar.
 
 
Den här tulpanen ser ut att njuta av solen den med.
 
 
 
I dag har jag bakat ännu mer då vi har kaktävling på jobbet i morgon. Jag ska ställa upp med mina sockerfria kärleksmums.
 
Nu är det dock dags dags att hoppa in i duschen för lite söndags-SPA och sedan tänker jag och maken kolla på en ny norsk serie som verkar bra.
 
 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress