14 februari 2018

Mina hjärtans dag

Vår alla hjärtans dag blev riktigt fin. Det trodde jag dock inte i morse när lillebror kastade smörgåsen i väggen och storebror blev arg och skrek. Det slutade med att vi alla tre var sura och griniga och jag sänkte mig till barnens nivå.


Efter att vi fått i oss frukost och jag mitt kaffe kom vi dock mer i fas och vi lämnade av en glad storebror på skolan. Vi åkte hem och städade, myste och sedan tog vi en tur till biblioteket efter att vi hämtat storebror igen. 


(null)


Jag fick så fina kort och teckningar av barnen idag. Storebror  hade pysslat på skolan i dag och lillebror på förskolan i går. 

(null)

Barnen fick en liten present av mig. Klubborna köpte jag för ett bra tag sedan och de små figurerna skrev jag ut och målade. 

(null)

Storebror ville göra nyttiga chokladbollar och kom på att vi skulle trycka ut smeten i en hjärtformad form istället för att rulla den till bollar. Så det gjorde vi och han dekorerade med blåbär och utstansade bananhjärtan. Kakan åt vi sedan med vispad grädde och det var helt otroligt gott. Och helt utan vanligt socker. 

(null)

Maken och jag uppvaktade varandra med tulpaner. Kortet skrev jag ut från webben och det är ju vara för gulligt alltså. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress