Jag har länge varit på jakt efter en större rosa tekopp. Jag har kikat på Tradera och även på nya koppar i olika webshoppar men inte hittat någon som jag gillat. Eller jo..några hittade jag, men att lägga 500 kr på en tekopp känns liiiite over the top för min del. Jag har dessutom en historik av ganska många sönderslagna koppar vid det här laget så lärd av mina misstag ville jag inte lägga en förmögenhet på en kopp eller två.
 
Men så idag tog jag en snabb sväng förbi Pingstkyrkans loppis i Uddevalla och typ det första jag får syn på när jag kommer in är DEN perfekta koppen. Rosa, modell större och dessutom med guldkant. För 30 kronor.
 
Jag högg den så klart direkt och hittade dessutom två andra tekoppar som jag har kikat på i en annan affär tidigare men inte köpt. Nu blev även de mina för några ynka kronor.
 
 
Alltså spana in den här fina koppen. Dessutom passade fatet till en för länge sedan sönderslagen kopp finfint. Jag är SÅ nöjd!
 
 
Även om det känns att ljuset så smått börjar återvända så är det många veckor kvar av mys med tända ljus och tedrickande i soffan på kvällarna. Att hoppa i pyjamasbrallorna och raggsockorna och njuta av lugnet när barnen har somnat är mindfulness om något.
 
 
Nu ska jag vara rädd om min fina kopp. Jag är så glad att jag hittade favoritkoppen på just loppis, för pengarna jag gav för den går till välgörenhet och nu kan jag glädjas dubbelt så mycket åt mitt fynd. Att fynda på loppis är det bästa som finns! Kan tillägga att jag hittade fyra stora kvadratiska pärlplattor för en tia till storebror och ett bokstavsyatzy också. Hurra!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress