9 januari 2018

Full fart

Träning

Så var den första arbetsdagen efter långledigheten gjord och det gick hur bra som helst. Båda grabbarna var glada vid lämning på förskola och skola och jag fick mycket gjort. Jag inser dock att jag har haft semester på riktigt då jag kände mig lite som ett blankt blad och knappt kom ihåg mina inloggningsuppgifter på datorn eller vad jag gjorde innan jag gick på ledighet.
 
 
Vi körde även ett träningspass på lunchen och ikväll har jag varit på gymmet och kört Body & Mind som visade sig vara en kombination av Yoga och Pilates. Något säger mig att jag kommer att ha träningsvärk imorgon. Och på tal om imorgon, då är det ju min och lillebrors lediga onsdag. En mjukstart på veckan med andra ord.
 
 
Nu har jag precis svept en smoothie. Jag gjorde en variant på gårdagens succé men enbart med havremjölk, röda vinbär och banan den här gången. Strax blir det en dusch och sedan ska jag läsa en stund innan det är dags att sova. Jag sover så mycket djupare sedan jag kom igång med träningen igen. Lillebror sover dock sämre sedan han slutade med napp så det blir ett par vändor upp varje natt ändå.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress