Ganska ofta får jag frågan vem som fotar bilderna på mig här i bloggen. Och svaret på den frågan är att det gör jag själv. Jag fotar så gott som ALLT ni ser här i bloggen på egen hand. Jag använder mig av stativ och fjärrutlösare när jag har lite mer tid och självutlösaren på mobilen när jag är lite mer på språng.
 
 
Någon gång ibland kan jag be någon att ta en bild men det händer väldigt sällan och då uppger jag alltid vem som har fotograferat under bilden. Exempelvis så anlitade ju Angelica och jag Felicia som fotade oss i våras för att få finfina bilder till podden.
 
 
Det är en utmaning att försöka dölja fjärrutlösaren och ibland går det inte så bra men genom åren har jag lärt mig vad som fungerar och inte fungerar.
 
 
Här ser ni dagens outfit som jag fotade tidigare i dag. Kappan köpte jag förra året på Tradera, tröjan kommer från Anna Wiis bloppis och brallorna har jag haft i en evighet. Mössan är i ull och den fyndade jag på vårt lokala COOP förra vintern.
 
 
Ska jag vara ärlig tycker jag numera nästan att det är lättare att ta mina bilder själv. Jag blir betydligt mer avslappnad och det känns skönt att kunna springa fram direkt och kolla hur bilden blev. Samtidigt är jag lite avis på alla bloggare som har proffsfotografer som fotar dem stup i kvarten. Många av storbloggarna har ju just det och det gör att de alltid kan leverera fantastiska outfitbilder.
 
 
Det blir ganska mycket springande fram och tillbaka när jag ska fota och jag tar SÅ många bilder vilket är ganska jobbigt i efterhand när bilder ska väljas ut och gås igenom.
 
 
Samtidigt älskar jag att fota och det är så himla roligt att få vara kreativ både när det gäller outfits, miljöer, teknik och annat. Jag är faktiskt lite stolt över att jag gör allt själv här på bloggen. Att allt ni ser och läser är sådant som jag har skapat.
 
Jag redigerar inte mina bilder så värst mycket. Drar upp ljuset, beskär lite och ändrar storlek gör jag dock nästan alltid. På Instagram kan jag leka loss med olika appar lite mer men här på bloggen är det väldigt oredigerat. Snön på den här bilden blev fin precis som den är tycker jag.
 
 
Har ni märkt att jag är svag för sådana här bilder. Jag vet inte HUR många "jag står och blickar ut över landskapet"-bilder jag har.
 
Det måste se ganska roligt ut att se när jag håller på och fotar. Jag springer fram och tillbaka, byter pose, fotar nära, en bit ifrån, framifrån och bakifrån. Ofta är det klart på några minuter då jag sällan har så mycket tid på mig. Det är liksom ut, in, klart :)
 
 
Den här bilden tycker jag blev fin. Jag älskar verkligen loppisfyndade broscher och de piffar upp en vanlig enkel mössa. Den ni ser här är ett av mina senaste tillskott som jag fyndade för några kronor på en loppis i höstas.
 
Så som sagt, jag är ändå lite stolt över att vara den som producerar det mesta som ni finner här på bloggen. Hojta gärna till om det är något mer ni vill veta om mitt fotande eller annat. Jag älskar när ni ställer frågor och är aktiva i kommentarsfältet. Det gör bloggen mer levande och ger mig så mycket energi.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress