Vi trampar vidare i magsjuketräsket och än så länge har ingen mer av oss insjuknat men det är ju bara att vänta och se. Vi har i vart fall ägnat större delen av dagen åt att bygga lego tillsammans, barnen och jag. Riktigt mysigt faktiskt.
 
Nog om hälsoläget. Jag tänkte istället skriva om läget när det kommer till #shopless2018 och mitt köpstopp. Jag tycker att det går strålande faktiskt men självklart finns de frestelser.
 
 
Jag följer ju många fina konton på Instagram och många bloggar och i vanliga fall brukar jag alltid börja leta på second hand när jag ser något fint plagg eller en accessoar som jag gillar. Senaste tiden har jag blivit så sjukt sugen på en basker då jag sett så många fina modebilder med denna huvudbonad.
 
 
Men nu gäller det att tänka till och hitta andra alternativ när second hand-shoppande inte är ett alternativ. Jag letade därför i mina gömmor och hittade den här mössan som i vart fall kommer i närheten av basker-modell.
 
Det roliga är att jag har haft den här mössan i många år men inte riktigt varit tillfreds med hur den ska sitta. Men nu när jag satte den lite mer som en basker tycker jag att den kom mer till sin rätt och jag blev faktiskt riktigt nöjd.
 
 
Ruffsiga fuskpälsvästar och jackor är något annat som ses överallt numera och min väst som jag har  haft i många år ska få komma ut och lufta sig lite mer framöver. Skinnjackan under är ett second hand-fynd från förra året.
 
 
Tröjan är en riktig favorit som jag har fått av en vän som i sin tur hade fått den av en vän. Den är så himla go och mysig.
 
 
Jeansen komme från en klädbytarkväll på jobbet.
 
 
Jag gillar detlajen med blomman på mössan. Its all in the details!
 
 
 
Jag hade även ett par matchande vantar som jag hade glömt bort att jag har.
 
 
Härom dagen skrev jag om att jag fotar alla mina outfitbilder själv. Och så här vintertid är det ju perfekt att kunna gömma fjärravtryckaren i vanten.
 
 
Tills sist önskar er alla en härlig helg. Hoppas att ni får vara friska och får andas mycket härlig frisk vinterluft.
Angelica Wåhlin

Tycker mössan var riktigt söt!

Svar: Tack! ❤️
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress