I går var vi hemma hela dagen och även om det är underbart att vara långledig så är det ju inte alltid helt igenom idyll när man har två små barn som har ett stort behov av att bli aktiverade. Numera blir det dock faktiskt längre och längre stunder då de leker tillsammans men det går en tag och sedan blir det kaos. Ett av storebrors stora intressen just nu är att "påta" det vill säga att virka med enbart garn och sina fingrar. Han kan sitta länge med detta och jag märker på honom att det gör honom lugn och harmonisk. Han har påtat metervis vid det här laget och i går lindade han och lillebror in hela huset i den långa påtningen. De skapade en laserbana som de klättrade runt i och de lekte bland annat tjuv och polis.
 
 
 
Det blev en utmaning även för mig att ta mig runt i huset samtidigt som jag försökte att utföra lite sysslor. Jag fick kliva över och krypa under samtidigt som jag balanserade tvätthögar och disk.
 
 
Jag tog fram världens bästa bakbok när det kommer till att baka sockerfritt och gjorde en sats galet goda chokladmuffins.
 
 
Regnet slog mot fönstren och det var riktigt busväder ute. Som gjort för att vara inne och mysa med andra ord. Jag är så himla nöjd med de söta små ljuslyktorna som jag har fyndat på loppis för bara några kronor.
 
 
På eftermiddagen fick vi finbesök i form av Liza och Regina. Vi har lärt känna varandra via sociala medier och insett att vi tyker lika om mycket och har samma intressen. För ett bra tag sedan började vi fundera på att gemensamt anordna en klädbytardag i Munkedal och nu har vi äntligen träffats IRL och börjat planera detta på riktigt. Vi blev sittande och pratade i flera timmar och jag kunde ha suttit minst lika många till för de var precis lika härliga som jag upplevt dem via nätet. Det är så himla kul att få nya vänner och att få teambuilda med personer som gillar samma saker som en själv. Jag tror att detta är början på en fantastisk vänskap.
 
 
Jag fick en superfin bok av Liza och Regina och det var en riktig nostalgikick att blädddra i den.
clara

Hahaha vad härligt!! Påta är ju ett himla bra ord måste jag säga

Svar: Visst är det ett roligt ord :) Tog ett tag innan jag fattade vad han menade att han gjorde på fritids innan jag fick se själv.
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress