Nu har jag och Angelica precis spelat in veckans avsnitt av Ecofashionistapodden. Jag ser att ni redan nu är väldigt många som har lyssnat på den här veckans avsnitt och i går när jag kollade hade vi klättrat ordentligt på listorna vilket är jätteroligt. Ni som lyssnar får väldigt gärna gå in och betygsätta oss. Vi är så oerhört glada för de fina betyg vi har fått än så länge . 
 
Och på tal om hållbart mode. Nu när jag kör #shopless2018 måste jag ju tänka till lite extra när det gäller att variera mig och jobba med plagg och accessoarer som jag redan har. Och en sak som går att variera i det oändliga är ju scarfen. Du kan använda den på SÅ många olika sätt och bara i håret kan du knyta den på galet många sätt och vis.
 
 
Den här scafen, eller snusnäsduken, har jag haft sedan jag var liten. Den har legat i en låda och inte kommit till användning på väldigt länge men i somras kom jag på att den kunde komma till sin rätt på det här sättet.Knuten uppe på huvudet i kombination med slarvig knut.
 
 
Den här är ett av mina nytillskott (från förra året dock...inga avsteg från köpstoppet här inte) som jag har fyndad på second hand. Den är lite glansig i materialet och fint mönstrad vilket gör den perfekt att knyta runt en toffs eller hänga fram som på bilden.
 
 
Den här prickiga varianten fyndade jag för några kronor på en loppis förra året och den ger mig lite We can do it-känsla.
 
 
 
Här är ytterligare en silkig variant som jag tog på en kädbytarkväll på jobbet. Här har jag knutit den runt en hårknut. Fint ycker jag.
 
 
 
Ytterligare en gammal scarf som jag har haft sedan urminnes tider. Eller sedan det var modernt med scharlett under tidigt 2000-tal.
 
 
Det finns ju även en massa andra sätt att använda en scarf på. Som skärp till exempel.
 
 
Den här finingen ser jag fram emot att använda inom kort. Den tog jag på vår senaste klädytarträff på jobbet. Och scarfar är ju dessutom perfekta att använda när du fotar produktbilder till bloggar eller instagram...ett tips a la 2018.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress