Så var den sista dagen på den här långledigheten kommen och det är med blandade känslor jag har förberett allt inför morgondagen. Det är ju otroligt skönt att vara ledig samtidigt som det är bra med vardag och rutiner också. Att vara långledig med två små är ju mysigt på många sätt men även påfrestande. Sedan är alltid övergången från en lång ledighet till vanliga arbetsveckor lite tung men det brukar ju gå över i samma stund jag kommer igång. Och den här veckan mjukstartar vi då vi har varit lediga i dag då förskolan var stängd och sedan är vi i vanlig ordning lediga igen på onsdag.
 
På tal om något helt annat så råkade jag göra en helt otroligt god smoothie idag som jag bara måste dela med mig av. Det roliga är att den kom till av misstag. Jag trodde nämligen att jag hällde i frysta lingon men så visade det sig att det var röda vinbär. Jag tycker i allmänhet att det är svårt att göra något av just röda vinbär men nu vet jag exakt vad jag ska göra framöver. Min egen smarriga vinbärssmoothie.
 
 
Då just den här smoothoen blev lite tjockare i konsistensen passade jag på att höra en hypad smoothiebowl. Jag dekorerade den med hallon, kokos och lite vanlig fil.
 
 
Du behöver:
 
1 stor fryst banan i skivor
4 dadlar utan kärna
1 dl havremjölk
2 dl vatten
1 1/2 dl frysta röda vinbär
1 liten bit färsk ingefära
 
Gör så här:
 
Mixa alla ingredienser till en jämn och härlig smoothie. Ät och njut!
 
 
 
 
Anonym

Det måste jag testa😀

Svar: Gör det, den är sååååå god!
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress