Örhängen är en typ av acessoar som också är lätt att finna på loppisar och second hand-affärer för en mycket billig peng. Jag brukar blanda äkta smycken och blingbling och även om oäkta saker ibland inte håller så värst bra så har jag många sådana örhängen som jag har haft i många många år. 
 
En sak som dock är bra att tänka på är att oäkta örhängen kan innehålla mindre trevliga ämnen. Och är du känslig för exempelvis nickel kan det vara svårt att fynda smycken på second hand då du inte alltid vet om de är nickelfria eller inte. När det gäller hängande örhängen så har jag dock ett bra tips och det är att investera i ett par krokar i äkta guld eller silver. På så sätt kan du byta ut krokarna på örhängena som du fyndar.
 
Jag har ett par krokar som har har haft sedan jag tog hål i öronen som är superbra. De är tillverkade i vitt guld och är lätta att häkta på och av just hängande örhängen. Ni ser hur de ser ut på bilderna nedan. På så sätt behöver jag aldrig oroa mig för att ha en oäkta metall direkt i örat.
 
 
De här vackra örhängena fyndade jag på Tradera för under 20-lappen i slutet av förra året och de har redan blivit ett par favoriter
 
 
 
Jag gillar det vackra mönstret och formen av löv. Även om de är oäkta så känns de väldigt välarbetade.
 
 
Här är ytterligare ett par second hand-fynd som jag trivs så himla bra i. De faller så fint och jag gillar kombinationen guld och pärlor.
 
 
 
 
 
Här ser ni hakarna lite bättre och de är så himla bra då det är lätt att hänga på och av örhängarna.
Liselotte

Örhängena med guld och pärlor var superfina. Vilket fynd.

Svar: Ja, de är verkligen ett par favoriter.
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress