Midsommarvecka och dags att börja fundera på vilken somrig outfit som ska åka på på fredag. Eller äh, jag gör väl som vanligt och bestämmer mig samma dag. Jag tog en liten tur i bloggarkivet och kikade på vad jag har haft på mig de senaste åren.
 
 
2012
Känner ni igen klänningen? Det är den som jag bar när jag var på kalas för några helger sedan. Kan bara säga att bilderna i bloggen så här sex år senare är av lite bättre kvalité.
 
 
2013
En riktig favoritklänning bar jag då och dessa bilder minns jag att jag blev så himla nöjd med. Håret var bra mycket mörkare och längre än i dag.
 
 
2014
Här var jag gravid med lillebror i magen men kunde ändå ha en av mina "vanliga klänningar" Koftan gav jag bort till Liza på vår senaste klädbytardag. Hon la upp en jättefin outfitbild med den på på Instagram för bara någon dag sedan.
 
 
2015
Den här klänningen hade jag tänkt att göra mig av mig men jag provade den nyligen och den sitter så himla fint så den blir kvar.
 
2016
Den här fina klänningen fyndade jag på Tradera och den har tyvärr inte kommit till användning så mycket men jag ska ge den en chans nu i sommar.
 
 
2017
Och här ser ni förra årets outfit. En second hand-fyndad vintage-kjol i paljetttyg samt en spetstopp under. Den här kjolen kommer jag aboslut se till att använda mer nu i sommar.
 
Viktoria-pinkpastry

Wow så snygg den glittrande kjolen va

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress