Sol och sommarvärme är vad som levereras även den här helgen. Själv ska jag tillbringa några timmar i trädgården och rensa ogräs för glatta livet. Resten av familjen är iväg på annat håll och jag behöver bara ta hand om mig själv. Det hör ju inte till vanligheterna så jag tänker maxa och få gjort så mycket som möjligt samtidigt som jag får vara i mig själv och få tid till att tänka färdigt en hel tanke.
 
 
Som förälder till två små har ju tiden en förmåga att gå oerhört fort och det är svårt att få gjort så mycket annat än vardagliga ting. Jag har några rabatter som jag har suckat över varje gång jag har varit ute och vattnat så nu ska de äntligen få sig en omgång. Nu för tiden har jag inte ro till att ligga stilla och sola heller så att greja i trädgården iklädd bikini blir perfekt.
 
 
Ikväll ska jag dessutom iväg på 40-års kalas. Eller snarare 80-års kalas då det är två härliga vänner som ska firas. Det ser jag också fram emot, även om jag i dagsläget inte har den blekaste aning om vad jag ska ha på mig. Kanske blir det kjolen som ni ser på bilderna i det här inlägget, kanske något annat.
 
 
Om två år fyller jag 40 och det är lustigt hur jag liksom anpassar mig och trivs i den ålder jag är i. Som 20-åring lät ju 40 galet gammalt, jag hade svårt att se mig själv efter 30 till och med. Och nu tycker jag bara att det är underbart att åldras, alternativet är ju liksom inget att sträva efter...
 
 
Det kommer liksom en pondus och en vishet med åren. Och även om jag fortfarande känner mig som 28, (ibland 18 och kanske till och med som ett barn vissa dagar ) så inser jag att jag har en hel del livserfarenhet i bagaget och att det är en trygghet att kunna luta sig emot den. Och ju äldre jag blir desto mer får jag lära mig och vara med om.
 
 
Dock tror jag att min mentala ålder är 28, jag vet inte varför men när jag träffar nya människor som jag klickar med och som jag tror är lika gamla som jag så brukar de vara runt 28. Jag får även ofta höra att folk tror att jag är i den åldern. Inte för att det spelar någon roll men lite lustigt är det.
 
 
Och på tal om att se yngre ut än vad man är. Snart är det premiär för Younger, som är världens bästa serie. Jag längtar verkligen efter att få se fortsättningen.
 
 
Men nu ska jag slänga på mig en bikini och ge mig ut bland ogräset i solen. Hoppas att du som läser får en härlig dag och njuter av att vara så gammal eller ung som just du är.
 
 
Linda

Men fina du! Jag är 35 och vill gärna att jag förblir det ;)

Svar: Ha! Ha! 35 är en finfin ålder.
Erika Kvarnlöf

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress