Ingen har väl missat hur mycket jag älskar klädbyten i olika former? Detta perfekta sätt att uppdatera sin garderob utan att shoppa nytt och utan att göra av med en spänn. Och när man som jag och Angelica dessutom kör ett shoppingfritt år är det ju ett sätt att få nya plagg och skor utan att bryta shoppingstoppet.
 

Därför blev jag själaglad när min vän Cina hade tagit med sig en påse med skor sist vi sågs och jag fick dessa ljuvligt vackra kilklackar, helt i min smak. Detta är ju ett av alla enkla sätt att byta kläder och skor på. Att helt spontant ta med en påse och pytsa ut till vänner du vet skulle gilla grejerna. Nästa gång kanske det är du som får något tillbaka. Nedan ser du ytterligare några sätt. Klicka på länkarna för utförligare information om hur du går till väga.
 
Detta är något som vi numera gör två gånger per år på vårt jobb. Roligt, supertrevligt och ett kul sätt att umgås utanför jobbet. Vi har dessutom lärt känna varandras stilar vilket gör att vi brukar kunna ta plagg till kollegor som inte har haft möjlighet att vara där just den kvällen.
 
Dra ihop ett gäng kompisar och ta med er alla plagg och skor ni själva inte längre vill ha. Byt sedan med varandra samtidigt som ni umgås och avhandlar allt mellan himme och jord.
 
Det här kräver ju lite mer logistik och planering men är minst lika roligt. Lyssna gärna på vårt avsnitt av Ecofashionistapodden som handlar om hur du anordnar en lite större klädbytardag för allmänheten.
 
Varje år anordnar Naturskyddsföreningen klädbytardagar över hela landet. Så känner du inte för att anordna en själv finns det mängder att besöka.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress