Förra veckan tipsade jag om hur du kan återbruka äggskal för ett roligt påskpyssel och den här veckan tänker jag tipsa om hur du gör en fin påskdukning av saker du troligtvis har hemma.
 
 
Fina påskägg är perfekta att dela och lägga på bordet som dekoration. Då kommer de till användning även om du inte fyller dem med godis.
 
Den här påskhare-flaskan har ni sett förr. Jag tycker att den blir en rolig detalj för de minsta deltagarna vid påskbordet. Glasflaskor är verkligen perfekta att spara då de går att använda om och om igen.
Har du liksom jag haft turen att ärva vackra linneservetter? Om inte går de lätt att fynda dem för en billig peng på närmsta loppis. Tygservetter är fantastiska då bidrar till ett minskat sopberg och dessutom är det ekonomiskt och hållbart på alla sätt att använda dem. Här har jag vikt dem i form av en påskhare och knutit ihop dem med ett sidenband jag klippt bort från klädesplagg. Återbruk i dubbel bemärkelse med andra ord. Här hittar du en beskrivning på hur du viker servetterna.  
 
Johanna

Superfint! Och blir så sugen på att det ska bli påsk redan nu☺️🌱🐣

Svar: Tack! Ja påsken är en härlig högtid. För vår del blir det sjuårskalas på påsk i år. :)
Erika Kvarnlöf

Anonym

Är så taggad på påsk!! Kul tips!

Svar: Härligt att höra! Ser oxå fram emot påsken nu.
Erika Kvarnlöf

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress